INREGISTRARE  

O nunta de vis?
Acest subiect ii apartine alexa.forumgeeks.net

2009-04-29 20:15 GMT   |   #1

Comentarii: 5

Nunta reprezinta un moment deosebit de important, pentru care ne pregatim astfel incat totul sa iasa bine, fiecare invitat sa fie multumit si distractia sa fie de neuitat. Insa niciodata nu vom reusi sa impacam toti invitatii, mai ales pentru ca oamenii au gusturi diferite. Mereu va fi cineva care va spune ca ceva nu i-a placut. Deschid acest topic in speranta ca sfaturile primite de la voi, le vor ajuta pe viitoarele mirese. Cu siguranta fiecare dintre voi ati participat la macar o nunta. Exista ceva ce nu v-a placut in mod deosebit? Sau exista ceva ce v-a impresionat? Ati avut deja nunta si ne puteti da sfaturi din propria experienta?

2009-04-30 18:22 GMT   |   #2

Comentarii: 15

Chestii care nu mi-au placut la nunti:

-dedicatii tip "de la nasu

l mare"
- formatii care incearca sa cante dar nu prea le iese
- fitzele
- curcubeu de culori (rosu, verde, galben etc) - parca e si sala obositoare
- lipsa de coordonare si organizare, gen "sa arunce buchetul" "nu, nu acum, intai face.." etc
- dar strigat (mai bine la dau banii inainte si plec!)

Lucruri care mi-au placut:

-inghetata servita vara

-fantana de ciocolata

2009-05-18 21:41 GMT   |   #3

Comentarii: 14
Ce nu mi-a placut la nunti???
- am fost la o nunta unde pur si simplu nu exista spatiu pentru dansat.... se dasa printre mese
- la o alta nunta mireasa a fost furata si a lipsit mai bine de o ora... toata lumea se intreba unde e mireasa
- de la o nunta am plecat cu o foameee.... si nu sunt eu genul care mananca mult
- la o alta nunta nu erau destule tacamuri... trebuia sa mananci mai multe feluri cu acelasi set

2009-05-21 20:32 GMT   |   #4

Comentarii: 13
Mie ce nu mi se pare ok la nunta??? Faptul ca nunta nu este o petrecere dedicata mirilor. La aceasta petrecere sunt invitati si colegi de-ai parintilor, pe care mirii nu i-au vazut in viata lor, dar la care trebuie sa le multumeasca cand lasa darul.... si ei se intreaba in sinea lor:  "Oare astia cine mai sunt? Din partea cui au venit?"  Nu este oare deajuns ca nu cunosti foarte bine rudele partenerului (mai ales daca acesta provine dintr-o familie mare)??? Sincer, eu nu imi cunosc nici neamurile mele foarte bine .  Deci pana la urma nunta mi se pare o afacere.... cu parere de rau... la asta s-a ajuns in zilele noastre.