|
|
|
|
|
 Comentarii: 5 |
Buna fetelor!!! Stiu ca sunt multe ritualuri de ingrijire a pielii. Voi pe care il aplicati??? Adica ce crema, demachiant, lotiune tonica, fond de ten, masca folositi? Eu una, pana acum, mare atentie nu am acordat tenului, dar cred ca varsta incepe sa-si intre in drepturi si riduri fine parca incep sa se faca vizibile in jurul ochilor. Eu pana acuma am folosit doar lapte demachiant pentru ten normal si mixt de la garnier si mai rar folosesc crema nivea soft, in special vara dupa ce ma expun la soare (crema de la nivea mi se pare ca hidrateaza foarte bine, deci eu o recomand celor cu tenul uscat). Dar produsele folosite de mine nu sunt destinate ingrijirii zonei din jurul ochilor (la crema nivea ma refer)... daca o folosesc in zona ochilor, parca simt o usoara senzatie de usturime si imi irita ochii.... A... sa nu uit... am mai folosit o crema (am primit-o mostra de 4 ml la achizitionarea unui parfum) - marca shiseido... suuuper buna pentru zona din jurul ochilor.... dar m-am uitat pe net si am vazut ca e cam scumpa..... Stiu ca tenul nostru merita... dar ma gandesc ca poate imi puteti da si voi niste sfaturi... ceva produse accesibile tuturor???? Merci!!! 
|
|
|
 Comentarii: 3 |
Ciao Alexa! Pentru ingrijirea tenului eu folosesc doar produse de la garnier (garnier essentials - demachiant pentru ten normal si mixt si garnier total fresh pentru hidratare) si sunt foarte multumita de ele. Preturile sunt accesibile si sunt de calitate. Inca nu am folosit produse antirid, dar in viitorul apropriat cred ca o sa incep sa le folosesc si cred ca prima data voi incerca produsul UltraLift, tot de la garnier.
|
|
|
 Comentarii: 14 |
Salutare! Eu pot sa va spun ca sunt foarte multumita de produsele de la nivea destinate ingrijirii tenului. De la crema, demachiant, lotiune tonica... pana la fond de ten, servetele umede demachiante. Am mai folosit produse de la avon, dar parca mai multumita sunt de cele de la nivea. Bineiteles ca depinde de tipul de piele.
Ultima editare la 2009-05-18 21:32 GMT de cory |
|
|
 Comentarii: 4 |
Buna! Eu sunt foarte multumita de produsele l'Oreal. Exista cateva lucururi de baza care ar trebui cunoscute inainte de a cumpara orice produs de ingrijire a tenului.
- tipul de ten: gras, uscat, normal, sensibil sau mixt
- aspectul pielii – tenul deschis care se arde usor, tenul usor deschis spre mediu care se poate arde, tenul de nuanta medie care se bronzeaza in mod obisnuit sau tenul inchis la culoare care arareori se arde si tenul cu o nuanta foarte inchisa care niciodata nu se arde
- afectiuni cutanate – se doreste prevenirea si evitarea imbatranirii premature? Sunt prezente afectiuni dermatologice, ca si acneea persistenta, alunite, melasma dermatologica care apare la gravide) sau rozaceea? Tenul are porii larg deschisi, este afectat de soare, prezinta riduri sau linii fine care necesita o atentie speciala? Sunt prezente edemele palpebrale sau dedesubtul ochilor care necesita o ingijire speciala?
- obiceiuri personale – fumatul, expunerea intempestiva la soare, alimentatia echilibrata, influenteaza modul de igrijire a pielii.
Avand aceste informatii, se pot tria in mod intelept produsele de ingrijire a pielii pentru a gasi unele potrivite tipului de ten. Daca este necesar ajutorul unei persoane avizate sa se ceara recomandarile cosmeticienei sau vanzatorului de produse cosmetice.
|
|
|
 Comentarii: 13 |
Salutare fetelor, eu folosesc produse de la elmiplant, atat pentru fata cat si pentru corp. Sunt fan gama produselor pe baza de miere. Se potrivesc foarte bine tipului meu de ten. Si sunt si naturale 
|
|
|
 Comentarii: 15 |
Buna fetelor! Eu sunt multumita de produsele de la nivea. Atat cele pentru fata, cat si cele pentru corp, par, maini. Dar depinde de tipul de piele. Mie mi se potrivesc. Si sunt si accesibile ca si pret.
|
 |
|