INREGISTRARE  

Ce stiti despre bronzatul la solar?
Acest subiect ii apartine dulcik.forumgeeks.net

2009-05-17 21:21 GMT   |   #1

Comentarii: 5
Salutare tuturor!
As avea nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste bronzatul la solar... Este chiar asa de periculos cum se zice? Chiar nu tine bronzul in timp...  ca si cel natural? Se folosesc ceva creme speciale pentru solar? Cam de cate sedinte este nevoie pentru a avea o piele "colorata"?
Multumesc!
2009-05-18 21:26 GMT   |   #2

Comentarii: 14
Din cate am citit iti pot spune ca bronzatul la solar nu este chiar atat de periculos precum se spune... bineinteles in cazul in care nu se exagereaza. Stiu ca solarul, ca si soarele, imbatraneste pielea, de aceea se recomanda o hidratare intensa in momentul cand alegi sa faci cateva sedinte de solar. Bronzul tine mai mult daca ai grija sa iti hidratezi pilelea. La saloane sunt de cumparat creme speciale si pentru accelerarea bronzului cat si pentru hidratare. Adevarul e ca sunt mai scumpe decat cele obisnuite din supermarket, dar daca vrei sa ai grija si de pielea ta si de bronzul tau, ti le recomand. Daca nu ai mai facut sedinte de solar si daca ai un ten deschis iti recomand sa incepi cu 2 sedinte de 4-5 minute, pe urma 2 sedinte de 6-7 minute si asa sa cresti gradat timpul, dar eu ti-as recomanda sa nu stai mai mult de 15 minute. Bineiteles ca depinde si de puterea tuburilor, dar daca tuburile sunt puternice sa stai maximum 12 minute. Si in momentul cand ai ajuns la culoarea dorita, te poti opri sau poti sa faci 1-2 sedinte pe saptamana pentru intretinerea culorii.
2009-05-21 20:45 GMT   |   #3

Comentarii: 13
Foarte multe lucruri nu pot sa iti spun despre solar, dar eu sunt de parere ca 5-6 sedinte pe an inainte de vara nu iti pot face nici un rau. Ci chiar mi se pare ca ajuta atunci cand te expui razelor solare pielea nu se arde asa usor. Eu fac cam pana in 10 sedinte pe an, primavara, inainte de expunerea la soare. Sa ai grija insa sa nu faci excese.
2009-05-25 18:08 GMT   |   #4

Comentarii: 15
Si eu fac cateva sedinte de solar pe an. Si sincer sunt destul de multumita, dar sa ai grija cu excesele.... cand mergeam la salon vedeam fete care chiar exagerau cu statul la solar... cate 20-30 de minute la o sedinta .... asa ceva nu se face... Sa ai grija sa mergi la un salon profesionist, nu la orice colt de strada unde mai baga cate un aparat. Ca si aparatele de la solar trebuie intretinute si verificate constant. Altfel eu zic ca risti. Bronzul tine destul daca hidratezi peilea si te bronzezi treptat, nu stai pana te arzi. Sa ai grija cum alegi salonul si sa nu faci excese.
Paa!!