INREGISTRARE  


Cum scapam de celulita?
Acest subiect ii apartine july.forumgeeks.net


2009-05-18 21:58 GMT   |   #1

Comentarii: 15
Buna fetelor!..... Poblema eterna.... celulita.... Voi cum ati reusit sa scapati de ea? Sau macar cum as putea sa diminuez aspectul neplacut de coaja de portocala? Masajul anticelulitic este bun la ceva? Dar cremele? Voi cum luptati impotriva celulitei?
2009-05-20 16:52 GMT   |   #2

Comentarii: 4
Ciao! Din cate stiu eu, nu se poate sa scapam definitiv de celulita. In schimb ea poate fi tinuta sub control in primul rand printr-o alimentatie corecta, multe lichide, masaje anticelulitice cu cremele corespunzatoare. Ca si crema anticelulitica eu iti recomand supliform.
2009-05-21 20:20 GMT   |   #3

Comentarii: 13
Sa va spun cum lupt eu impotriva celulitei? Prin masaj cu creama anticelulitica ... facut acasa, de mine cam o data la doua zile. Eu folosesc lotiune anticelulitica cu argila de la aslavital si sunt multumita de rezultate. Am auzit ca si consumul de ceai verde ajuta in lupta impotriva celulitei... eu deja am luat masuri... 3 cesti de ceai verde pe zi .

2009-06-02 18:49 GMT   |   #4

Comentarii: 6
Sportul este foarte indicat in combaterea celulitei, mai ales cel de tip aerobic, tae-boo, step, exercitiile cardio. Un rol important il are si alimentatia. Anumite alimente ajuta. Ceaiul verde, un oxidant foarte bun, este indicat... Si nu in ultimul rand masajul anticelulitic cu diverse creme, lotiuni... dar un masaj profesionist... ceea ce iti faci tu acasa e o adevarata mangaiere fata de ce fac maseurii.