INREGISTRARE  

Vizita la ginecolog
Acest subiect ii apartine dulcik.forumgeeks.net

2009-05-20 17:40 GMT   |   #1

Comentarii: 5
Buna, fetelor! Pentru voi cum a fost prima vizita la ginecolog? La ce varsta ati avut prima consultatie? Eu, desi mi-am inceput viata sexuala de mai bine de un an, tot am amanat momentul.... si azi mi-am luat inima in dinti si am fost la doctor. Insa am avut nenorocul sa dau peste un om foarte rece, care, desi am avut o gramada de intrebari, nu mi-a raspuns decat la cateva... si acele raspunsuri parca le scoteam cu clestele din gura lui. Sunt putin dezamagita . Oare asa de plictisiti sunt toti? Voi ce ma sfatuti? Imi impartasiti experienta voastra? Sa-mi caut alt doctor? Nu credeti ca doctorii ginecologi ar trebui sa fie mai deschisi, mai de treaba?... mai ales ca am ales sa merg la particular si am dat si o gramada de bani... si raspunsuri.... zero...
2009-05-21 20:12 GMT   |   #2

Comentarii: 13
Buna dulcik, imi pare rau de aceasta experienta neplacuta... Eu am avut parte de un doctor super de treaba si tot la el merg ori de cate ori am nevoie. Multe prietene merg la ginecolog cu groaza, dar sa stii ca pentru mine nu e la fel. Eu zic ca un doctor ginecolog trebuie sa fie in acelasi timp si un foarte bun profesionist si un adevarat om, cu suflet. Daca una din aceste calitati lipseste unui ginecolog, eu l-as sfatui sa se lase de meserie.... dar cine m-ar asculta? Sa le iasa banii... ca restul nu conteaza... (Asta e valabil pentru majoritatea doctorilor, nu numai pentru ginecolgi.) Eu te sfatiesc sa iti caut alt ginecolog, care sa il ai la suflet si vei vedea ca vei merge la el fara nici un sentiment de groaza. Eu sunt de parere ca primul consult ginecologic ar trebui sa fie facut imediat dupa inceperea vietii sexuale, sau daca este nevoie(in cazul unor dereglari hormonale, dureri prea mari, sangerari prea abundente, cicluri neregulate.... orice anomalie), mai repede. Dupa inceperea vietii sexuale consultul trebuie facut anual, cel putin... sau  de cate ori este nevoie.
Daca mai ai intrebari si pot sa te ajut, iti raspund cu mare placere.
2009-05-25 18:25 GMT   |   #3

Comentarii: 15
Imi pare rau ca ai avut aceasta experienta. Si eu am am avut neplacerea sa dau peste un doctor ginecolog naspa, dar am cautat altul si acest sfat ti-l dau si tie. Eu acuma merg la o femeie ginecolog. Initial nu eram de acord cu femeile pentru aceasta meserie, dar am avut surpriza placuta sa descopar ca femeile sunt mult mai sufletiste, stiu prin ce treci si se poarta mai frumos cu tine si au rabdare mai multa. Iti doresc bafta in gasirea unui ginecolog!
2009-06-02 18:45 GMT   |   #4

Comentarii: 6
Buna dulcik, imi pare rau de experienta ta . Din pacate si eu am patit ceva de genul... Inainte sa merg si eu la primul consult, am inceput sa caut pe net doctori cunoscuti, renumiti, laudati... si am gasit unul care era foarte laudat ... avea doar 2 comentarii negative si sute pozitive.... Si mi-am facut o programare la el la o clinica privata. Foarte bucuroasa ca am reusit sa ma programez la un doctor renumit... dar asa dezamagita am iesit de la el.... asa de rece a fost... de plictisit.... nu imi punea intrebari... tot eu incercam sa ii zic una alta... si daca ii puneam eu intrebari, el ocolea raspunsurile... si consultatia cu totul a durat, si nu exagerez , 7 minute (intrat, prezentat, vorbit cat de cat, dezbracat, consultat, preluat secretie, ecograf, palpat, imbracat, iesit)... maaammaa cu ce viteza facea totul... Si am plecat de acolo cu o gramada de intrebari la care nu aveam raspuns si foarte dezamagita si pe deasupra si cu portofelul usurat . Si eu credeam ca daca merg la un doctor renumit la un cabinet particular totul va fi bine si voi fi tratata corespunzator... Dupa ce am ajuns acasa am inceput sa citesc pe net, sa gasesc raspunsuri la intrebari, sa ma documentez... In mai putin de o luna mi-am facut programare la un alt medic (fondator al unui spital privat de obstetrica si ginecologie). De aici am iesit mult mai linistita si am gasit raspunsuri la mai multe intrebari. Deci sfatul meu este sa cauti alt doctor.