Buna fetelor!!! As avea nevoie si eu de niste sfaturi. De 4 ani iau anticonceptionale. In acest timp am facut o singura pauza de 3 luni. Am hotarat ca e vremea sa sa vina barza si la noi . Voi cu cat timp inainte de a ramane insarcinate ati incetat administrarea de contraceptive orale. Am auzit diverse pareri... si sunt in dilema.... ca nu ar fi nevoie de o perioada anume... ca minim 3 luni... ca minim 6 luni... ca UN AN .... eu nu stiu ce sa zic... Voi cum ati procedat?
Buna Mihaela, felicitari pentru decizia luata!!! Acuma nu iti poti da seama, dar ai sa vezi ce inseamna un sufletel langa tine . Eu te sfatuiesc sa renunti la anticonceptionale cu cel putin 3 luni inainte de a vrea sa ramai insarcinata. Dar cel mai bine ar fi sa ceri si sfatul doctorului tau ginecolog care iti va urmari sarcina. Si ai grija sa iti faci inainte si un set de analize si pe urma sa treci la proiectul bebe.
Eu am facut o pauza de sase luni... de fapt numai dupa sase luni de la intreruperea administrarii anticonceptionalelor am ramas insarcinata. Si eu am luat o perioada destul de lunga si fara pauza anticonceptionale. Eu zic ca minim trei luni sa ai grija sa nu ramai insarcinata... dar pe urma treci la munca . Si cand va vrea bebele, va veni .