INREGISTRARE  

Ce deodorante/antiperspirante folositi?
Acest subiect ii apartine larisa.forumgeeks.net

2009-06-03 16:32 GMT   |   #1

Comentarii: 6
Salutare!!! In ultima vreme am inceput sa am cat de cat grija de sanatatea mea.... am hotarat sa nu imi fac rau singura... ca si asa bolile nu ne ocolesc. De ceva vreme sunt preocupata si de alegerea cosmeticelor. Sa fie bio si sa contina cat mai putine ingrediente daunatoare organismului. Am insa o dilema in alegerea deodorantului/antiperspirantului . Am observat ca majoritatea contine fie parabeni, fie saruri de aluminiu.... sau cine stie cate si mai cate substante nu prea sanatoase. Voi ce deodorant folositi? De ce alte substante folosite in cosmetice ar mai trebui sa ne ferim?
2009-06-03 16:52 GMT   |   #2

Comentarii: 14
Eu, de cateva luni folosesc deodorant de la Sebamed. Si sunt destul de multumita de el. Este fara aluminiu si fara alcool, cu PH 5,5. Bineinteles nu ofera aceeasi protectie ca si un antiperspirant care inhiba activitatea glandelor sudoripare, prin blocarea si inchiderea porilor cu ajutorul astringentilor puternici cum sunt sarurile de aluminiu. Se gaseste de cumparat in reteaua de farmacii Sensiblu sau Donna. Pretul este putin mai mare decat cel al produselor cu parabeni si saruri de aluminiu, dar eu zic ca sanatatea nostra merita toti banii.
2010-07-17 14:32 GMT   |   #3

In 2009-06-03 16:32 GMT, larisa a scris:
Salutare!!! In ultima vreme am inceput sa am cat de cat grija de sanatatea mea.... am hotarat sa nu imi fac rau singura... ca si asa bolile nu ne ocolesc. De ceva vreme sunt preocupata si de alegerea cosmeticelor. Sa fie bio si sa contina cat mai putine ingrediente daunatoare organismului. Am insa o dilema in alegerea deodorantului/antiperspirantului . Am observat ca majoritatea contine fie parabeni, fie saruri de aluminiu.... sau cine stie cate si mai cate substante nu prea sanatoase. Voi ce deodorant folositi? De ce alte substante folosite in cosmetice ar mai trebui sa ne ferim?

Rexona