|
|

|
Ide jöhetnek a versikék Hajrá, sorban 1,2,3...27 Ne furakodjatok a szavakkal Írjatok le mindent, ha öröm ért titeket s, ha baj! Remélem e téma elnyeri teszésetek Így elidőzhetünk itt, heteket és éveket
Még valami, Mert azt elfelejtettem elmondani, Figyeljetek oda, Mert itt csak szavalva lehet bármit is leírni! |
|
|

|
Ide csak verseket lehet írni, vagy lehet verselve beszélni? |
|
|

|
Verselve is beszélhetsz csak a többiek is megértsék itt ez a lényeg!
 |
|
|

|
Figaró itt, Figaró ott, a disznó engem megrúgott |
|
|

|
Tillus a nevem, és íme a remekem: Volt egyszer egy kutya, és úgy hívták, Bukta. És, hogy miért Bukta? Mert ő egyben egy kukta.
1 perc alatt nem tudtam jobbat kitalálni.  |
|
|

|
Ó,ió,ció,áció,káció, Nemsokára itt a vakáció! Többet lehetsz a e fórumon, vagy akár a vízparton. És a legfőbb hogy nincs suli Kezdődhet a buli!  |
|
|

|
Sallai Anna:Nyári vakáció
Vége van a sulinak, Most mindenhol buliznak. Ha kinézek az ablakon, Vidám lesz a napom.
Rengeteg a látnivaló, Utazni most,jajj de jó! Magyarország,netán külföld? Nem is,inkább csak a fürdők!
Ha estére kifáradok, Pihenek és elindulok. Vár most minden fagyizó, Hol hűsít a finom ennivaló!
Sétálunk az utcán, Enyhe szellő fújdogál. Elnyaljuk a finomságot, S ez után továbbállunk.
Betérünk a vidámparkba, Sok-sok gyerek álmába! Mire üljek?Körhintára? Vagy a nagy hullámasútra?
Gyorsan eltelt ez a nyár, Sajnos az iskola már vár! A 6. osztály,hú de nehéz! A nyárig még van egy év.
Hogy tetszett a versem? Jó rímeket leltem? |
|
|

|
Hull az égő dinamit,felrobantjuk a sulit. Minden gyerek várva várja,mikor robban az osztálya. A tanárok menekülnek,a vécébe tömtörülnek. És a vécé felrobban,majd a tanár kinyiffan.
Táborba ezt énekeltük.Jó kis ki mit tud versenyen.  |
|
|

|
Eme topci olyan mint egy hobbi

Boldog vagyok mert itt a nyár! Jöhet már a vízes tál, A sulinak is vége, Megszabadultunk rengeteg hétre! Végre nincs lecke,se kemény táska, Végre itt a nyár,várhatunk a csodákra! Élvezd amíg tudod mert jön a suli, Vaskabátba kel majd bújni! Jön az ősz,majd a tél, A jéghideg az nem kímél! Jön a lecke tucatban, A könyvek pedig szászadban, Úgyhogy élvezd a nyarat,amig csak lehet Mert a suli az nem kimélhet!
 |
|
|

|
itt van az én 1 perces versem mára, énekeld a boci-boci dallamára 
Itt van a nyár újra, Megyünk Balatonra, Oda megyünk csúzni, ahol lehet úszni.
Itt van a nyár újra, Megyünk még a farmra, Oda megyünik fejni, Ahol Bocit lelni.
na, ugye milyen kreatív vagyok? most már jó a napod. mert röhögsz az idiótaságon, meg az én bocikámon...  |
|