|
|
|
|
|

|
Addig is, míg a főoldalon ketyeg az óra, itt megoszthatjátok egymással, hogy ki hogyan is várja a PC-s verzió megjelenését. Esetleg kinek milyen gépe van, ki rendelte már elő, vagy ki fog csatlakozni az éjfélkor kígyózó sorokhoz a nagyobb boltok előtt. Jó beszélgetést!  u.i.: a számláló egyelőre csak a főoldalon képes megjelenni, illetve az impresszum cikkben, de hamarosan orvosoljuk a problémát! Szerk. by Shotgun - Gege kolléga elfelejtette említeni, hogy a rendszerkövetelményekkel kapcsolatos, illetve "fog-e futni" kategóriába tartozó kérdéseiteket lehetőleg az erre kialakított témában tegyétek fel. Ezt ITT megtalálhatjátok, a továbbiakban pedig minden ilyen jellegű hozzászólást saját kezűleg fogok áthelyezni. Megértéseteket köszönjük! |
|
|

|
nagyon zsír a számláló skacok, grat! |
|
|
|
Ejj emberek ilyen gépen szerintetek fog menni? AMD Athlon 64 3000+ 1,8GHz 512MB RAM DDR GeForce 6600GT 128MB
Amugy kígyózó sorokban nem fogok állni, csak a torrenton várni (még rimel is), mivel először(!) letesztelem h megy-e a gépemen majd aztán állok sorba a boltban 
De amint lesz gépem, arra tuti megveszem.Ilyent akarok: AMD Phenom X3 8650 3GB RAM DDR2 GeForce 9500GT 1024MB HDD 500GB 5.1 hangkártya HD Audio WIN. XP |
|
|

|
Makaveli írta:nagyon zsír a számláló skacok, grat!
Köszönjük a dicséretet!
Benes írta:Ejj emberek ilyen gépen szerintetek fog menni? AMD Athlon 64 3000+ 1,8GHz 512MB RAM DDR GeForce 6600GT 128MB Amugy kígyózó sorokban nem fogok állni, csak a torrenton várni (még rimel is), mivel először(!) letesztelem h megy-e a gépemen majd aztán állok sorba a boltban  De amint lesz gépem, arra tuti megveszem.Ilyent akarok: AMD Phenom X3 8650 3GB RAM DDR2 GeForce 9500GT 1024MB HDD 500GB 5.1 hangkártya HD Audio WIN. XP
Ami azt illeti, a játék sajnos nem nagyon hiszem, hogy a te vasadon rendesen futna. Ajánlott egy új gép beszerzése.
Mellesleg ezt a kérdést valahol máshol kellett volna feltenned  |
|
|

|
Igen, tényleg szép a számláló! Grat! Csak még sokat mutat  |
|
|

|
bár csak még 1 nap lenne kiírva(falramászok ezektől a csúszásokról) |
|
|

|
szép a számláló! grat.! |
|
|
|
Nagyon odab*sz a visszaszámláló, gratulálok hozzá, remélem az elkövetkező 14-15 nap elrepül a fejünk fölött:D Viszont ahhoz a boltos dologhoz kérdezvén, milyen boltokra gondoltok? 576?
Am. szerintetek ha valaki nem eredetiben szerzi meg a játékot, akkor az arhiementeket nem kapja meg, vagy ez ettől független???
Mástéma, én azzal dobtam volna fel a PC verziót, hogy a konzolokhoz képest 1-2 új fegyvert is beletettem volna, mert ez így valljuk be, nem túl sok, tudom, ez nem egy arcade játék de akkor is GTA feeling kellene:P
Killer |
|
|

|
A boltos kérdésedre főként az 576 és társaival kapcsolatban tudok választ szolgáltatni, ugyanis nem tudom, a nagyobb áruházak mikor jutnak hozzá a játékhoz.
Eredetiségről annyit, hogy az Achievement-ek megszerzéséhez a Microsoft Live rendszeren kell regisztrálva legyél, ahol másolt játékokat SZŰRIK. Ráadásul crackelt cd-kulcs segítségével végképp nem jutsz be oda. Innentől fogva pedig se multi, sem pedig achievementek nem állnak rendelkezésedre. És bizony... ezúttal a GTA IV is CD kulcsot kér majd...  |
|
|

|
Shotgun írta:Eredetiségről annyit, hogy az Achievement-ek megszerzéséhez a Microsoft Live rendszeren kell regisztrálva legyél, ahol másolt játékokat SZŰRIK. Ráadásul crackelt cd-kulcs segítségével végképp nem jutsz be oda. Innentől fogva pedig se multi, sem pedig achievementek nem állnak rendelkezésedre. És bizony... ezúttal a GTA IV is CD kulcsot kér majd...
Tehát akkor megkell vennem. Egyébként a PC verzióban is lesznek " Achieventek? " |
|
|