|
|
|
|
|
|
Helló mindenki! Egy kérdésem lenne,ha valaki ért a Hyundai-hoz. Nekem van egy 98'-as Hyundai Accentem. Egész jó kis gép. De van egy kis problémája Sokszor érzem azt hogy erőtlen a gép a dombokat nem igazán kedveli de a pociját annál inkább. Nem mindig fordul elő ez a jelenség,ami számomra furcsa. Ha valami rossz nem javul meg,és romlik el mikor milyen kedve van Kérdeztem a szoftverfrissítést és azt mondták hogy ehhez a típushoz nincs Lehetséges ez????? Előre is köszönöm. |
|
|

|
doma.laszlo írta:Helló mindenki! Egy kérdésem lenne,ha valaki ért a Hyundai-hoz. Nekem van egy 98'-as Hyundai Accentem. Egész jó kis gép. De van egy kis problémája Sokszor érzem azt hogy erőtlen a gép a dombokat nem igazán kedveli de a pociját annál inkább. Nem mindig fordul elő ez a jelenség,ami számomra furcsa. Ha valami rossz nem javul meg,és romlik el mikor milyen kedve van Kérdeztem a szoftverfrissítést és azt mondták hogy ehhez a típushoz nincs Lehetséges ez????? Előre is köszönöm.
Biztos, hogy van szoftvere! Bosch elektronika van benne? Nekem meg van a teljes bosch szoftverem.... Attól függetlenül szerintem nem elektronikai probléma lehet, inkább üzemanyag minőség.... |
|
|

|
Szia! Írj egy évjáratot és motor kódot. Ha Mitsubishi motoros akkor tudok segíteni. ECU biztos,hgy van benne de nem hiszem,hogy egy frissités lenne a megoldás. Lehet,hogy tényleg rossz helyen tankolsz de lehet lég-tömeg mérő hiba vagy injektor koszolódás is. Irhatnál arról,hogy hideg motornál csinálja-e és fordulatszám függő-e a jelenség. |
 |
|