|
|
 Comentarii: 13 |
De maine incepand... Iti suna cunoscut?... Nu... de azi, din acest moment... In ultima vreme nu prea am avut grija de mine... si am pus cateva kilograme, poate chiar mai multe... trebuie sa iau masuri... si momentul nu e maine sau luni sau cine stie cand se amana... momentul e acuma si sunt hotarata sa dau jos kilogramele in plus, dar vreau acest lucru sa il realizez cat mai sanatos posibil. Adica nu diete drastice sau mai rau, tot felul de medicamente, ceaiuri care mai mult rau iti fac decat bine. Teoretic... stiu ce am de facut (sport zilnic, evitat tot ce ingrasa... dulciuri, paste fainoase, grasimi nesanatoase, cantitati mari de mancare la o masa, dar in acelasi timp avut grija totusi ca in alimentatie sa nu lipseasca ceea ce organismul are nevoie, dupa ora 18-19 nu se mai mananca... eventual un fruct usor, un iaurt cu grasime putina... apa multa, de evitat sucurile din comert... ar mai fi, dar nu-mi vin acum. Practic... sa vedem cum o sa ma descurc. Daca mai aveti idei, un strop de ajutor, o incurajare, orice e binevenit si foarte apreciat. Multumesc anticipat!
|
|
|
 Comentarii: 15 |
Decided, mult succes! Parca ma provoci si pe mine... cu sportul e mai greu. Oare doar mersul pe jos ajuta? Cat despre activitati sedentare sunt campioana. :P
Ultima editare la 2009-03-30 16:12 GMT de july |
|
|
 Comentarii: 5 |
Ma primiti si pe mine? Si eu as vrea sa mai slabesc putin.... mai ales ca vine vara... strand... baie ... soare... concediu... si vreau sa ma simt bine in pielea mea. Eu as propune sa ne zicem fiecare inaltimea, greutatea si obiectivele : ) . Sa incep eu... inaltime 1,72 , greutate 69 kg si vreau as vrea sa ajung la 64 kg. Deci eu zic ca nu e foarte mult... 5 kg. Bine, eu nu m-as supara si daca as da jos vreo 7 kg ;) . In legatura cu mersul pe jos, eu zic ca orice miscare ajuta, decat sa stai in pat la televizor si sa rontai ceva, eu zic ca o plimbare e mult mai buna si daca mergi intr-un ritm putin alert e si mai bine. Spor la treaba!!!
Ultima editare la 2009-03-30 18:02 GMT de alexa |
|
|
Multumesc de incurajare. Eu am facut greseala ca m-am pus serios pe mancat, nu stiu de ce, pe baza nervoasa, stres, complexe, nefericire, dar mancam mereu si parca mai mult ce ingrasa si ca sa pun capac la toate, cel mai bine imi pica seara, dupa ce ma bagam in pat la un film. Dar de azi m-am hotarat sa imi schimb stilul de viata. Sport cat imi permite timpul si mancat rational, renuntat la masina, desi sofatul este una din pasiunile mele :( . Sa va zic si eu cum stau? Am 28 de ani, inaltime 1,74 si 75 kg. Telul meu este 64 kg. Ma bucur ca sunteti alaturi de mine.
Ultima editare la 2009-03-30 18:16 GMT de decided |
|
|
Salutare! Si eu as vrea sa slabesc cam 5-6 kg. Eu sunt mai micuta am 1,62 si 58 kg. Adevarul este ca eu nu vreau sa ajung neaparat la o greutate anume. E mai important cum ma simt... si e clar nu sunt in cea mai buna forma, fizic vorbind . Trebuie sa-mi placa mie de mine in primul rand, mai putin ma intereseaza cat arata cantarul. Dar pentru asta, cred ca sportul e cel mai indicat, desi... cum va spuneam... lenea e mare.
Va imbratisez si curaj, sa-mi dati si mie
|
|
|
 Comentarii: 14 |
Faceti ca totul sa para atat de usor, daca ar fi simplu n-ar mai fi milioane de femei sa se planga de problemele de greutate. Vreau sa va spun povestea mea. Eu am fost subtirica pana la terminarea facultatii si odata cu facultatea am terminat si aerobicul. Fara sa imi dau seama intr-un an am pus cam 10 kg, dar nu mi-am facut griji. Dar cand au inceput sa se adune inca 10 kg am intrat in panica. Am incercat cu tot felul de pastile care au avut 0 efect ( gandind in perspectiva ma bucur ca nu mi-am distrus stomacul), ceaiuri laxative si mii de diete. M-am enervat ca nimic nu mergea si intr-o zi, anul trecut m-am apucat de ce credeti? De mers pe jos pana la serviciu si inapoi. Adica 30 de minute dus si 30 de minute intors. Am avut ambitie si in 3 luni am slabit 10 kg . Partea buna e ca am slabit mancand normal, bineinteles nu am exagerat. Are dreptate decided... daca spui "de maine..." cu mancatul nu e bine... adica zici ca azi e ultima zi de mancat orice si oricat si iti satisfaci toate poftele culinare si ziua de "maine" se tot amana si astfel ajungi sa mananci foarte mult. Problema e ca mi-am schimbat locul de munca si acum locuiesc foarte aproape de birou ... dar ideea e ca o sa reincep mersul pe jos pentruca e ceva placut, recreativ... si FUNCTIONEAZA!
|
|
|
Hai fetelor, mobilizarea! Daca stam si ne plangem nu rezolvam absolut nimic .... Trebuie sa avem ambitie si sa scapam de comoditate 
|
|
|
 Comentarii: 5 |
Buna fetelor, o noua saptamana... o noua primavara... e soare si asa de frumos afara... Vreau sa va spun ca de cand am putina grija de ce mananc, ma simt mult mai bine. In kilograme nu stiu daca am dat ceva jos, dar cu singuranta pe haine se vede putin . Doar trebuie, ca vara se aproprie. Acuma mai trebuie sa incep si cu sportul ... dar incetul cu incetul... Voi ce mai faceti? Cum va merge?
Ultima editare la 2009-04-06 06:34 GMT de alexa |
|
|
 Comentarii: 14 |
Asa e alexa, e foarte frumos afara. Si pe o vreme asa frumosa cum sa mai mergi cu masina, tramvaiul, troleibuzul??? E o adevarata placere si relazare sa te plimbi . In weekend am facut o plimbare luuunga la padure si mi-am facut program ca in fiecare seara sa ies la o plimbare in parc. E suuuperb!!! |
|
|
Fetelor!!! Am 73 de kilograme . Adevarul e ca nu am slabit foarte mult, dar mai bine mai incet, dar sanatos. Am inceput si un pic de sport. Merg de 2 ori pe saptamana la bazin... inotul e foarte bun pentru slabit, tonifiere si mai ales reduce CELULITA . Sincer, dupa cum imi stau hainele, parca as fi dat jos mai mult... dar mare adevar a spus july... "nu conteza asa mult greutatea, conteaza cum te simti" . Spor la treaba!!! |
|